En digital och enkel träningsdagbok

Varför finns vi

Vi älskar att förenkla och förbättra rutiner genom smarta digitalalösningar.

Vision

Vi vill bidra till en modernare och effektivare miljö i skolor och föreningar runt om i landet. Genom smartadigitala lösningar tror vi att livet blirroligare ochenklare både för aktiva och de som lär ut.

Enkelt

Min Träning är enträningsdagbok som är gjord med användaren i fokus. Vi vet att alla har olika nivå på sitt digitala kunnande därför har enkelheten varit högstaprioritet.Alla ska kunna använda Min Träning

Smart

Min Träning är en Webbapp. Det betyder att den fungerar på alla telefoner och datorer som har tillgång till internet. Dessutom behövs inga nedladdningar eller uppdateringar. Smart va?

Roligt

Med Min Träning blir träningsdagboken rolig att skrivaoch underhålla. All rapportering sker i appen och alltsamlas på ett ställe där läraren kan göra snygga rapporter och jämförelser.

Customer profile user interface

Antal elever vi har hjälpt få koll på sin träning

1

3

6

4

Bakom min träning

Idéen till Min Träning föddes för många år sedan av en av våra utvecklare Gustav (som då inte jobbade på Caesar). Det var i början av hans karriär och han ville utmana sina programmeringskunskaper. Han tog sig då ann uppdraget att bygga en träningsapp och efter många timmars kodande var appen klar och det blev direkt en succé. Efter 1 år på marknaden hade den över 5000 registrerade privatanvändare.

Det var ungefär vid denna tidpunkt frågor från både skolor och föreningar började trilla in. De behövde en lösning som gjorde träningsdagboken helt digital och mer strukturerad. Strax därefter började Gustav hos oss på Caesar och vi beslutade att vi med gemensam kraft skulle ge våra skolar och föreningar vad de önskade.

Löpande utveckling

Caesar är en grupp drivna utvecklare, projektledare och designers som älskar att bygga digitala lösningar.

Vi förbättrar hela tiden Min Träning för att hålla användarupplevelsen på topp. Vi vet också att våra bästa testare är våra kunder som på daglig basis använder Min Träning. Har ni några idéer på nya funktionerser vi fram emot att höra från er. Använd formuläret nedan eller maila oss direkt på ....

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har några frågor! Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.